Cautare

407 de rezultate pentru "lath carol" (2.76 secunde)
In Vatra Dornei, un pachet promotional la Hotelul Carol, de patru stele, poate varia intre 396 de lei si 476 de lei.
Lansat în afacerile imobiliare, Gutau a vândut anul trecut apartamente într-un bloc ridicat pe strada Carol I de aceeasi firma. 
Lansat în afacerile imobiliare, Gutau a vândut anul trecut apartamente într-un bloc ridicat pe strada Carol I de aceeasi firma. 
Fostul presedinte al Comisiei senatoriale de privatizare, senatorul PRM Carol Dina, a cerut amânarea dezbaterii acestui act normativ pâna pe 28 februarie, când Comisia Europeana va transmite un raspuns asupra privatizarii Automobile Craiova.
Pentru acest segment de piata, cele mai reprezentative zone din Bucuresti sunt Dorobanti, Primaverii, Kiseleff, Aviatorilor, Domenii, Dacia, Piata Romana, Rosetti, Armeneasca, Bulevardul Carol, Izvorul Rece, Kogalniceanu si parcul Cismigiu.
Basarabilor - Banului - Cuza-Voda - Poenii, dar si la reabilitarea ansamblului de strazi cuprinse intre Strehareti si Nicolae Balcescu, si la modernizarea Colegiului Agricol "Carol I".
Bratianu, cu bulevardul Regina Elisabeta, cu bulevardul Carol I sau cu bulevardul Nicolae Balcescu, din Bucuresti, iar intersectia de la Consul, in care da aleea cu pricina, este comparabila cu Piata Universitatii din Capitala, in care se intersecteaza cele patru bulevarde mentionate!
Acesta a mentionat ca are incredere in comunitatea fotografilor din Craiova si din Oltenia. "Deschiderea magazinului Digiland (situat pe bulevardul Carol I, nr. 28) in Craiova este o intoarcere la origini.
Craiovenii pot testa gratuit efectele salinei In perioada 25-27 martie, intre orele 10.00 - 18.00, persoanele interesate pot sa testeze gratuit efectele expunerii la aerosoli la adresa bulevardul Carol I (Garii) nr.
Facea Carol Sebastian o emisiune destul de populara la acel moment, se chema "Romania la raport". Deci ne-am intalnit, dar nu in mod special.
Proiectul "Pod peste raul Olanesti in prelungire strada Carol I, inclusiv legaturile cu Calea lui Traian si Strada Morilor" are ca scop fluidizarea circulatiei, cresterea gradului de siguranta rutiera si facilitarea accesului catre zonele de interes, prin construirea unui nou pod peste raul Olanesti.
Sa fim seriosi, statul modern roman l-a facut Bratianu, l-au facut niste oameni care au avut viziune, fiecare a avut rolul lui, de la Regele Carol, pana la Antonescu.
Camioane noi de la Roman Brasov Roman Brasov are in plan construirea a doua noi generatii de vehicule grele, cu o capacitate de 32 tone si 60 de tone, programate sa intre in productie la finalul acestui an, a declarat Carol Rugacs, directorul general al constructorului de autocamioane, informeaza Ziarul Financiar.
A redevenit circulabil in 1930, cand a fost pietruit in timpul domniei lui Carol al II-lea. De la Oasa, soseaua serpuieste pana la Obarsia Lotrului.
Marele istoric, cel mai probabil la cererea MS Regelui Carol, care dorea sa-și regleze conturile cu Mișcarea Legionara, reclama la Parchetul Militar "calomnia".
In momentul in care au hotarat sa se desparta regele Carol al II-lea de Elena Lupescu, aceasta si-a ales o casa la Florenta unde sa traiasca, al carei pret de 7 milioane de lei urma sa fie platit de sot.
A fost o intalnire emotionanta a mai multor generatii de actuali si fosti gazetari, dintre care amintim pe decanii de varsta Carol Roman si doamna Lustig, ambii trecuti de 80 de ani.
In primul rand este vorba despre calea ferata Bucuresti - Giurgiu, prima cale ferata din Romania de atunci, pusa in functiune la data de 7 septembrie 1869, si care facea parte, alaturi de construirea unui pod peste Dunare, din marele proiect de modernizare si deschidere a Romaniei spre lume, conceput sub domnia lui Carol I.
Carol Rugacs, directorul fabricii, a declarat pentru economica.net: "Suntem aproape de a incheia negocierile pentru toate cele 6 autobuze pe care le avem, am mers pe un discount de peste 20% pentru a incheia mai repede afacerea.
Atria Invest aduce in premiera la tIMOn complexul White Lotus cu 41 de apartamente in Voluntari, iar ISG Residence vine cu doua proiecte ISG Residence II pe Strada Fabrica de Chibrituri, 13-15, in imediata apropiere a Parcului Carol si Springville din Mogosesti, Adunații Copaceni, la 10 minute de Parcul Comana si doar 25 de kilometri pana in centrul Bucurestiului.
google-analytics.com